Merel verzorgt een stevig ontbijt voor haar mede bewoners

Merel verzorgt een stevig ontbijt voor haar mede bewoners

Adriaan schrikt deze morgen vroeg wakker. Hij zou Merel al wakker gemaakt hebben maar is door de wekker heen geslapen. Hij snelt zich uit zijn huisje en maakt haar wakker. Later die ochtend bereidt Merel een heerlijk ontbijt voor voor haar mede bewoners. Het is vanavond feest in Utopia 2 en daarom moet de dag natuurlijk beginnen met een stevig ontbijt. Merel bakt een eitje, de croissantjes en pistoletjes worden in de oven gedaan, de picknick tafels worden in het ochtendzonnetje gezet en gezellig gedekt. De dag is goed van start gegaan. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *