Maikel en Jens denken dat de boel gaat escaleren

Maikel en Jens denken dat de boel gaat escaleren

Afgelopen avond komen Jens en Maikel elkaar op het terrein tegen. Ik denk dat het morgen echt best wel gaat escaleren zegt Maikel. Tijdens het feest of daarna vraagt Jens aan hem. Na het feest antwoordt Maikel. De twee denken dat Franny en Gerrit weer samen in bed belanden. Verder niks vermoedt Jens terwijl hij een borrel inschenkt. Vervolgens vraagt Jens of Maikel nog iets van plan is met Merel of Shelley. Maikel moet hier wel om lachen maar schudt nee. Ze zijn beiden héél erg benieuwd hoe de Trouble in Paradise avond gaat verlopen. Als wij niks geks gaan doen, dan gebeurt er niks hoor eindigt Jens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *