Gerrit oefent voor zijn openingsact als dj

Gerrit oefent voor zijn openingsact als dj

Morgen is het zover. Gerrit mag tijdens het Trouble in Paradise festival draaien als openingsact. Om goed in de stemming te komen is hij in het atelier nog aan het oefenen. Eerder was gebleken dat Gerrit goed was met de overgangen, maar het geluid te hard had staan. Daarom stemt Gerrit nog de laatste platen af. Hopelijk wordt het een succes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *