Vanavond nou wel of niet bier tijdens jamsessie?

Vanavond nou wel of niet bier tijdens jamsessie?

Vanavond staat de jamsessie georganiseerd door Bjorn op het programma. De tweede editie alweer, tijd om er dus even over te praten. Mag er bijvoorbeeld gedronken worden door de bewoners of niet?

Hoe zit het nou met eigen gebruik van het bier vanavond? vraagt Rob zich af als hij even met Bjorn over de voorbereidingen van de jamsessie van vanavond zit te praten. Moet er nou geturfd worden of niet? Bjorn kan zich niet echt herinneren wat er nou afgesproken was. Rob antwoordt dat ze volgens hem per evenement het zouden aankijken. Bij de grote knallers waar we hard moeten werken zouden we dacht ik tenminste gaan bijhouden wat we drinken. Maar volgens mij wordt vanavond meer een Utopiaans feestje… Bjorn lijkt drinken geen probleem te vinden. Als we allemaal een biertje kunnen drinken vind ik het wel prima eigenlijk. Mark die ook bij de mannen zit krijgt de vraag van Bjorn wat hij ervan vindt. We gaan helemaal los vanavond grapt Mark, alles uit de kast! Juist zegt Rob dit het ook wel ziet zitten. Eenrichtingsverkeer richting de gallemizen vanavond. Drink till you drop zegt Mark vrolijk. Nee nu even serieus, ik vind dat een biertje moet kunnen vanavond. Wel leuk en gezellig, morgen lekker rustig aan en zaterdag knallen met zijn allen. Er werd tijdens een centraal een dingetje gemaakt van dat we nu veel meer drinken dan aan het begin van het jaar, maar misschien komt dat ook wel door het weer. Rob vindt het wel meevallen, eerst werden er allemaal flessen whiskey achterover getikt, dat is nu helemaal niet meer. We zijn toch allemaal volwassen? Laten we ons zo ook gedragen en niet over grenzen gaan. We zijn benieuwd hoe dat af gaat lopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 22:25

  Oohhh nee hè!! En dan gaat Gina, als een dronken tor, weer zo kinderachtig schreeuwen met zo’n schel stemmetje en ze gaat ook vast dat vreselijke irritante liedje weer “zingen”!! chocolate hier, chocolate daar, je weet niet wat je wil. (Vréselijk!!) 😉
  En Stef hangt weer om de nek van Rob, waarop Rob weer met een dubbele tong een wazig verhaal ophangt dat hij haar niet wil, om haar vervolgens te gaan zoenen.
  En Ivan schopt vast de stoel onder Bjorn zijn achterwerk kapot, maar kan deze keer niet schelden want hij mag niets zeggen, dat heeft hij immers gezworen op zijn moeders graf. (En het beste mens wil vast wat langer leven dan vandaag)
  En de rest? …. Ach… Niet anders dan voorheen denk ik.

 2. Maria at 16:18

  De meeste mensen in Utopia zijn ongelooflijke zuipschuiten, zij grijpen ieder feestje aan om eens lekker op[ krediet te drinken, ze hebben nl. geen cent te makken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *