Bjorn en Gabriëlle over de ruzie met Ivan

Bjorn en Gabriëlle over de ruzie met Ivan

Gisteren hadden Bjorn en Ivan een felle ruzie, een ruzie die zo erg uit de hand liep dat Ivan gezworen heeft Bjorn te negeren voor de rest van het jaar. Zojuist hebben Gabriëlle en Bjorn deze ruzie besproken. Wat vindt Bjorn ervan?

Terwijl de twee richting de poort gaan zegt Bjorn dat de ruzie niet meer goed komt. Iemand als dood beschouwen voegt hij eraan toe… Gabriëlle denkt dat het allemaal wel mee valt en het gewoon tijd nodig heeft voordat het weer oplost. Laten we eerlijk wezen. Hij heeft ook heel veel dingen gezegd over zijn relatie en dat het over is, maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Bjorn antwoordt dat de deur momenteel dicht is maar nog niet definitief op slot.  Wat Ivan allemaal naar hem heeft uitgesproken vindt hij te ver gaan. Gabriëlle snapt het wel dat Bjorn dat te ver vindt gaan. Wel vind ze dat de twee het goed met elkaar moeten maken, al is het niet alleen voor de groep maar ook voor hun zelf. Je zit in Utopia en je kunt geen kant op! Ook organiseren jullie samen de markt merkt Gabriëlle op. Hoe wil je dat oplossen?“Er komen nog vijf markten. We moeten eerlijk zijn, samen zetten jullie wel een verdomd goede markt neer voegt ze eraan toe. Bjorn weet nog niet hoe het qua organisatie van de markt zal lopen. We kunnen echt een dreamteam zijn. Elk dreamteam valt weleens uit elkaar blijkbaar. De fout ligt echt niet bij mij, echt niet! Ik vertik het om te zeggen dat ik dit keer iets fout heb gedaan. Als ik iets fout heb gedaan, dan zal ik altijd eerlijk zeggen dat ik verkeerd heb gehandeld of iets verkeerds heb gezegd. Wat denken jullie, zal het ooit nog goed komen tussen Bjorn en Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. anna at 17:01

    Wegwezen Ivan met die grote bek van je! En neem inderdaad die labiele vriendin mee….oeps misschien word ik wéér niet geplaatst gebeurd vaker omdat je de waarheid niet mag zeggen

  2. Maria at 08:01

    Ivan de Verschrikkelijke, ga lekker naar huis bij je moeder en zussen wonen, daar hoef je niet aan te komen met die hele grote muil van jou, en neem je vriendin mee, kun je daar een beetje tegenaan zeuren.

  3. Toet at 20:50

    Wat wij denken .Die lelijke vent moet er gelijk uit .Met zijn grote bek.Laat hem terug naar de Sahara gaan.Die spoort niet.En die labiele vriendin ook niet .Blinde kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *