“Ruzie” tussen Ivan en Gabriëlle

“Ruzie” tussen Ivan en Gabriëlle

We gaan van de ene ruzie naar de andere want zojuist hebben Gabriëlle en Ivan ruzie gehad om vieze vaat. Nou ja ruzie?…

Terwijl een aantal artiesten van de jamsessie aan het soundchecken zijn schreeuwt Ivan boven de muziek uit richting Gabriëlle, is die afwas van jou!? Ja, hoezo?!  krijst Gabriëlle terug. Ivan antwoordt dat ze de vaat gewoon gelijk in de vaatwasser moet zetten en niet moet laten staan. Gabriëlle is er niet van gediend en zegt geirriteerd terug, ja, ik was daar bezig ja! Ik ruim dat zo wel af, moet dat per se nu!? Ivan maakt op zijn manier duidelijk dat dat wel moet en Gabriëlle vind het belachelijk. Ik maak zelf wel uit wat ik wanneer doe voegt ze eraan toe. Aangezien het druk is in de keuken mengt Stefanie zich ook in de “ruzie”. Ivan! Gaby wil het zélf doen! Want die staat immers op het schoonmaakrooster bij de afwas vandaag. Alles!? schreeuwt Ivan ongelovig. Gabriëlle onderbreekt hem, had je niet eerst even kunnen vragen?! Je kan eerst vragen wie er aan de beurt was! Ivan is het daar niet mee eens, Nee! Niet wanneer er een evenement is! Dan moet het meteen weg zijn! Je hebt gegeten en dan zet je je bord gewoon weg! De twee kibbelen nog even verder en uiteindelijk schreeuwt Gabriëlle,  Okee, klaar nu! En daarmee stopt de ruzie letterlijk meteen, beide schieten in de lach en geven elkaar een knuffel… Raar maar waar! Inmiddels is de jamsessie alweer in volle gang, het is niet druk maar het gaat er wel gezellig en vooral muzikaal aan toe. Laten we hopen dat de avond ook gezellig zal eindigen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Linda at 12:48

  Ten eerste kijk ik eigenlijk bijna nooit meer.. de reden, vind het vreselijk hoe de mensen met elkaar om gaan.. Ivan die denkt dat hij het voor het zeggen heeft in utopie.. sorry kerel maar jij kots me aan vanaf dag 1 dat jij in utopie bent. Nicole ga lekker naar huis meid en zoekt je een ECHTE vent ..Gabrielle vind ik een lieve meid… die ook wat doet in Utopia… Bjorn de enige die vanaf het begin tegen die Loser Ivan in ging.. want denkt die ivan wel met zijn agressie .. dat de mensen bang worden voor hem..?? ik hoop dat hij iemand voor zijn gezicht slaat zodat hij meteen uit Utopia wordt gezet en er niet meer in mag gaan.. wat wil hij afdwingen.. Respect.. nah dat moet je toch verdienen lijkt mij.. en daar is hij Ivan verre van af….sorry maar ik kots van die vent als ik zijn gezicht al zie… gatver gatver gaver…!

 2. Maria at 07:44

  Nicole, pak je boeltje en ga lekker naar huis en neem die schreeuwlelijk van je mee, mensen zullen blij zijn, wat doe jij er eigenlijk nog, een beetje naar Ivan kijken en ja knikken.
  Die man zal zijn leven lang blijven schreeuwen, leuk vooruitzicht toch Nicole.

 3. Moppie at 05:38

  Het wordt tijd voor Ivan om naar huis te gaan maar ook voor Nicole, Gabrielle heeft in dit geval misschien dan gelijk maar lui is ze zeker!!
  De ruzie tussen Bjrn en Ivan heeft vele mensen wakker geschu, Ivan was een harde werker idem Gio die te lang in Utopia heeft gezeten zodat veel van zijn (fans) hem uit gingen kotsen!!
  Ditzelfde staat Ivan maar ook niets afmakende Nicole kan beter opstapppenWe kunnen ons de vraag beter stellen waarom kijken we nog?woon niets in die meid eigenlijk een 2e Nicole #maaktnietsaf veel missen want geloven wij nu echt dat hij de akker blijft doen?
  In de planning staan Nicole en Cees volgens een verslag elders maar wat gaat Rob dan doen uhmmmm o ja delegeren daar zou hij goed in kunnen zijn!!En eigenlijk kan ik nog wel verder gaan maar heeft het zin??

 4. anneke g at 22:25

  Meneer maakt zelf liever niet schoon alleen als je het zegt maak even schoon doe je taak.
  Maar zelf commandeert hij het hele zootje ook al zijn ze er mee bezig

 5. Merel at 22:24

  Moet, moet, moet, is het enige woord wat die eikel kent!
  Opzouten met hem en snel ook!
  Stefanie zit onderhand wekelijks bij Gina in de stoel, ze lijkt gewoon een vent met dat achterlijke korte haar. Dan heeft Gabs het erover gehad met Mark ivm haar kapsel dat het 2x gedaan kan worden………………belachelijk! Waarom mogen anderen meer mbt hun haar laten doen en zij amper?

  Ivan zou op anger management moeten gaan! Dit geen normaal gedrag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *