Jamsessie was een groot succes

Jamsessie was een groot succes

Gisterenavond was de tweede editie van de jamsessie in Utopia. En het was een groots succes, althans als we de muntverkoop mogen geloven lijken de bewoners redelijk wat winst te hebben gemaakt. Ook ging het er gezellig aan toe bij de bewoners, zo zong Bjorn een liedje maar ook Gaby deed een poging. Het ging er vooral muzikaal en gezellig aan toe. Nadat de avond is afgelopen besloten Mark en Wim de consumptiemunten te bekijken. En al snel blijkt er veel verkocht te zijn. Mark geloofd het zelfs bijna niet, is er echt zoveel gedronken? Hoe kan dat nou? Uiteindelijk gaan de heren tellen en komen uit op 480 euro. Ik val bijna flauw joh zegt Mark verbaasd. Hoe kan er nou zoveel gedronken zijn? Wim antwoordt ook blij nou dan neem ik er nog één. Mark lijkt het niet erg te vinden, wat moeten we met al dat geld zegt hij sarcastisch…Beetje bij beetje lijken de bewoners uit de crisis te raken, maar hoe lang zal het nog duren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *