Cees klaagt er vroeg op los

Cees klaagt er vroeg op los

Terwijl Mark net wakker is en zich naar de horecakeuken bevindt komt hij Cees tegen. Al snel begint de oudste bewoner van Utopia te klagen zoals we dat van hem gewend zijn.

Cees begint over het roken, hij snapt niet dat iemand die rookt de verantwoordelijkheid heeft over het rookgedrag. Hallo, net zoals een alcoholist drank laten bewaren, snap je wat ik bedoel? Mark antwoordt dat dit ook het geval was voordat Cees naar Utopia kwam. Maar ik heb hier  an geleerd, ik heb alle shag en sigaretten gepakt. Cees besluit het daarbij te laten en klaagt over Naomi, ze kwam gisteren pislink naar mij toe, omdat de pan niet schoon was. Terwijl ze zelf geen één taak uitvoert. En dan mij aanspreken met Cees je hebt de pan niet schoongemaakt! Ik heb hem inderdaad niet schoongemaakt vanwege mijn rug. Ik moest rustig aan doen na de behandeling. Mark, hij is nog niet schoon! Er is dus niemand die denkt ik maak die pan even schoon.En omdat er nu geen schone pan is wordt de melk maar weggegooid. En owee als ik iets zeg, dan krijg ik een grote bek van iedereen. Mark zucht en gaat door met het dekken van de tafel voor de B&B gasten.

Maar Cees gaat nog even door, ook heeft hij eergisteren aan Naomi heeft gevraagd of zij dezelfde avond nog een foto voor hem op de computer zou willen zetten. Naomi heeft aangegeven het de volgende morgen te doen. Een niet al te blije Cees ging hiermee akkoord, maar tot op de dag van vandaag is dit nog steeds niet gebeurd.   Niet veel later ziet Mark Naomi achter de laptop zitten. Gauw loopt hij naar haar toe en zegt lieve vriendinnen. Lieve, lieve, lieve Naomi. Ehm, ik wil graag een lieve Cees hebben, wil jij zijn fotootje erop zetten? Naomi antwoordt dat ze dat vandaag voor Cees wilde gaan doen. Top, dan kan ik Cees weer geruststellen, want hij zit er nogal mee zegt Mark lacherig.   De bewoners lijken zich steeds meer aan Cees te irriteren, zal hij veel stemmen krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:56

  Ik stem Naomi weg grote mond en steeds klagen .O wat een pijn in mijn spieren.Nee ze rolt wel in de modder.Kees mag blijven.Dat is beter even iemand die tegen gas geeft.Verder is Bas een lieve jongen .Nog een leuke kop ook.Iemand die voor dieren opkomt heeft altijd een streepje voor.

 2. gea at 14:39

  Cees moet niet zo zeuren omdat hij last heeft van zijn rug kan hij geen pan afwassen, hoe groot is die pan dan, het valt mij wel mee dat hij met de kruiwagen wel zijn matras kon ophalen bij de poort. En Ivan die moeten ze opknopen aan de hoogste boom wat een etterbak met zijn grote muil.

 3. harry at 10:58

  Cees klaagt en klaagt , en dat bijna iedere morgen . begrijp dat de rest geen respect hier voor heeft. misschien was het beter geweest om thuis te blijven. als je weet dat je zoveel problemen hebt met je rug , kan je niet verwachten dat daar iedere dag, iedereen rekening mee gaat houden.. of is het om aandacht te krijgen ?

 4. Wil at 10:44

  Cees klaagt veel, maar de jonkies kunnen niks hebben o.a. Naomi
  Ze is zeker vergeten dat ze zelf de eerste mnd niets deed,alleen met. Gio,
  Ze heeft het in de bol, bahhhhhhh

  • Mjo at 11:44

   Dan maar liever Naomi, dan die klagende en zeurende Cees. Misschien moet je maar eens wat beter op z’n gedrag / lichaamstaal letten. Wat ik op TV zie, krijg ik de indruk, dat Cees maar doet, alsof hij steeds (druk) bezig is. Ja, maar vooral met z’n mond. Bij anderen z’n beklag doen, om zo betreffende bewoner in een kwaad daglicht te stellen. (het tegen elkaar uitspelen noemt men dat).

   Want als er 1 is die sfeer verpest dan is het Cees wel. (en Ivan met stip op nr. 2 die bij regelmaat uit z’n dak gaat).

   Sorry, ik ben zelf ook geen jonkie meer, ik scheel qua leeftijd maar 3 jaar met Cees, maar ik zou dit ook niet van Cees pikken. Hij bereikt met zijn gedrag het averechtse.
   Het zou mij niets verbazen (heb het al eerder gezegd) als hij de komende nominatieronde op het bankje terecht kwam.

   Maar goed ieder zijn of haar mening.

 5. anneke at 10:37

  Wanneer is er weer een stem ronde .
  Ik stem dan als ik kon Cees Naomi. Ivan Stefanie
  Naomi klaagt maar , maar zelf doet ze niets

  • Mjo at 10:49

   Stem rondes zijn elke 2 maanden. De laatste was medio juni 2015. Dus de volgende zal medio augustus 2015 zijn.

   Wat mij betreft zou ik op Cees (2) en Ivan (1) stemmen. Men heeft maar 3 stemmen te verdelen, anders kreeg Ivan er ook 2.

 6. Mjo at 09:52

  Ik word agressief van die Cees.

  Hij heeft die pan niet schoon gemaakt vanwege zijn rug. Hij moet rustig aandoen na een behandeling. Hij gaat nu zijn rugklachten wel erg misbruiken.

  Zelf heb ik een versleten rug (wervels), artrose aan knieën, enkels en heupen. Werk fulltime, sta elke ochtend om 05.00 op omdat ik tijd nodig heb om fatsoenlijk in beweging te komen om naar mijn werk te kunnen gaan. Daarnaast heb ik nog mijn huishouden. O ja, ook ik ben geen jong bloemetje meer, ben bijna 59 jaar.
  Van mijn werkgever en mijn collega’s ontvang ik veel respect. En hoe komt dat? Omdat ik NIET te pas en te onpas ZEUR. Ook na wekelijkse behandelingen, verschijn ik “gewoon”, op de dag van behandeling weliswaar iets later, op mijn werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *