De bewoners uit Utopia 2 zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het trouble in paradise evenement

De bewoners uit Utopia 2 zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het trouble in paradise evenement

Alle bewoners zijn bezig om het terrein klaar te maken voor festival waar ze al een hele tijd naar uitkijken, het ‘Trouble in Paradise festival. Adriaan is bezig met het bestraten van de laatste stukken. Mylène, Kaylee en Franny zijn fanatiek bezig om het terrein netjes en schoon te maken. Ook is de bier bar gearriveerd en Merel, Jessie en Jens zetten deze klaar. Naast de grote voorbereidingen voor zijn optreden is dj Rich Man, ook wel Gerrit genaamd, samen met Hiske bezig om de dranghekken te plaatsen. Merel, Dylan, Kaylee en Mylène bespreken nog een paar dingen die moeten gebeuren. Ik heb er zo’n zin in. Als ik dit zie ben ik zo trots jongens roept Merel van blijdschap en Dylan omhelst haar. Het Utopia 2 terrein is al bijna klaar voor de grootse viering van het eenjarig jubileum. Gaat het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *