Mick vindt het leven in Utopia 2 anders dan hij had verwacht

Mick vindt het leven in Utopia 2 anders dan hij had verwacht

Afgelopen woensdag kwam potentiële bewoner Mick Utopia 2 binnenlopen. Als hij op deze nieuwe dag de caravan inloopt, geeft hij toe dat hij Utopia heeft onderschat. Christel is wel benieuwd wat hij dan heeft onderschat. De omgeving laat hij weten. Het is kleiner dan ik dacht benadrukt hij. Christel en Hiske vragen vervolgens door. Ga je het volhouden? Mick knikt ja. Wie zullen de bewoners zondag kiezen om te blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *