John mag zijn geliefden in zijn armen sluiten tijdens familiebezoek

John mag zijn geliefden in zijn armen sluiten tijdens familiebezoek

Het is vandaag een spannende dag voor John. Hij staat al op tijd bij de poort om te wachten op wel heel bijzonder bezoek. Vandaag komt de familie van hem namelijk langs en hij kan niet wachten. Mike geeft hem vervolgens een knuffel en laat hem dan alleen achter bij de poort. Zenuwachtig staat John te wachten. Wanneer de familie van John binnenkomt omarmt hij gelijk zijn vrouw. Hij heeft haar duidelijk gemist. Ook zijn andere familieleden omarmt hij. Al snel lopen zij het terrein op en begroeten zij de rest van de bewoners. John zijn dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *