Utopia eend Babyface is onverwachts overleden

Utopia eend Babyface is onverwachts overleden

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, maar is ook zeer triest begonnen voor de hele groep. Utopia eend Babyface is namelijk onverwachts overleden…

Als Bas over het terrein loopt hoort hij Do roepen dat het niet goed gaat met Babyface. Bas schrikt van de paniek in de stem van Do en snelt zich dan ook richting het grasveld. Daar zitten Ruud en Do op hun knieën met de eend. Bas en Ruud doen er alles aan om Babyface te redden, maar het mag helaas niet baten. Babyface overlijdt in de handen van Ruud. Do breekt al snel en barst in tranen uit. Ook Bas is aangeslagen en kapot van verdriet. De andere bewoners staan ook bij Babyface, geschrokken en aangeslagen.Niemand weet hoe dit heeft kunnen gebeuren want ondanks dat Babyface twee weken geleden al ziek was en antibiotica heeft gekregen zagen de bewoners dit niet aankomen. Er wordt gehuild en de bewoners zoeken steun bij elkaar terwijl Bas Babyface een laatste kus geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *