Billy vertelt aan Rowena dat Ruud niet verliefd zou zijn op haar

Billy vertelt aan Rowena dat Ruud niet verliefd zou zijn op haar

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo vertelt Billy aan Rowena dat Ruud niet verliefd is op haar en dat kon Ruud niet zo waarderen…

Rowena zit vanavond in de hottub als Ruud bij haar op de rand komt hangen. Niet veel later schuift Billy aan bij de twee. Billy heeft namelijk eerder met Ruud gesproken over wat er speelt tussen hem en Rowena. Billy zegt vervolgens dat Ruud heeft verteld dat hij niet verliefd op Rowena is. Rowena vraagt verbaasd aan Ruud of hij dat inderdaad tegen Billy gezegd heeft. Ruud kan dit niet ontkennen. Maar dit had ik je al vertelt benadrukt hij. Billy loopt vervolgens weg maar Ruud gaat haar achterna om verhaal te halen. Hij vindt het niet leuk dat Billy zich is gaan bemoeien met hem en Rowena. Billy antwoordt dat hij wisselende signalen afgeeft. Je zegt tegen mij dat je niet verliefd bent op Rowena, maar de rest van de bewoners denken dat jij dat wel bent. En daarnaast maakte je ook gemene opmerkingen toen Billy wat met Jessie kreeg voegt ze eraan toe. Ik ken je en zie aan alles dat je verliefd bent. Ruud reageert dat hij veel om Rowena geeft, maar dat hij er nog geen stempel op wil drukken. Ik vind het dan niet netjes wat je hebt gedaan, die opmerking was nergens voor nodig benadrukt hij. Vindt jij dat Billy loopt te stoken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *