Bewoners zijn niet enthousiast over een koning in Utopia

Bewoners zijn niet enthousiast over een koning in Utopia

Benjamin liet gisteren weten dat hij koning van Utopia wil worden en heeft dit met Jessie overlegd. Jessie bespreekt wat later het idee met Cees en Billy.

Als Jessie vertelt wat Benjamin van plan is wordt er laconiek gereageerd. Cees vraagt zich af waarom Benjamin koning wil worden. Jessie antwoordt dat het voort komt uit zijn liefde voor Utopia en daar moet Cees hard om lachen. Jessie de twee daarna uit hoe Benjamin het koningschap voor zich ziet. Cees reageert dat hij tegen het plan is en ook Billy reageert niet enthousiast. Volgens haar is het een slappe vorm van het presidentschap en denkt niet dat ze weer een soortgelijk systeem nodig hebben. Jessie begrijpt de reacties en laat weten zelf ook zijn twijfels te hebben. Hij zegt het gevoel te hebben dat het presidentschap hem niet gegund was en dat Benjamin eenzelfde systeem als voorheen wil invoeren. Het enige verschil zou dan zijn dat Benjamin in dat systeem koning is, in plaats van Jessie president.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *