Benjamin wil koning van Utopia worden

Benjamin wil koning van Utopia worden

Nog meer nieuws van gisteren. We halen alles even in, door persoonlijke omstandigheden hebben we het gisteren niet kunnen omschrijven. Benjamin sprak met Jessie over een nieuwe bestuursvorm in Utopia. Benjamin wil koning worden…

Buiten gaat Benjamin het gesprek aan met Jessie en vertelt dat hij een koningschap wil met verschillende ministeries. Ik  zal zelf de rol van koning op mij nemen voegt hij eraan toe.  Benjamin laat ook nog eens weten dat hij denkt dat dit wel goed gaat werken. Dit omdat ik goed in de groep lig legt hij verder uit. Ik vind dat er een bestuur moet komen, omdat de huidige structuur niet goed loopt. Jessie reageert dat hij het leiderschap ook niet meer wil en vindt het fijn dat Benjamin die taak op zich wil nemen. Maar heeft wel een toevoeging op het plan van Benjamin. Zo zou Jessie graag een soort ministerie van financiële zaken zien binnen het plan. Waarbij boekhouding en de taken voor de bv worden gecombineerd. Benjamin stelt vervolgens voor dat Jessie samen met Gina adviseurs kunnen zijn op dat gebied. De adviezen van de ministeries zal hij dan door communiceren naar de groep. Ook denkt Benjamin eraan om diegene die langer in Utopia zitten, meer zeggenschap te geven. Jessie is benieuwd wanneer Benjamin het in de groep wil brengen. Benjamin antwoordt dat hij eerst wil peilen bij sommigen om zo erachter te komen wat de rest ervan vindt. Ik weet dat het drastisch is dat ik alle zeggenschap heb maar ik denk dat de meeste het van mij wel pikken benadrukt hij. Het is aanhaken of afhaken voegt hij eraan toe. Jessie zegt dat hij er nog even over wil nadenken. Ik twijfel omdat ik ook een plan heb liggen als het beter gaat met de bv. De twee spreken af om het later nog te bespreken. Wat vindt jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *