Wordt het alcoholverbod binnenkort opgeheven?

Wordt het alcoholverbod binnenkort opgeheven?

Nog wat nieuws van gisteren, zoals in ons eerste bericht van vandaag hebben we al gemeld dat we door persoonlijke omstandigheden niet al het nieuws uit Utopia van 13 september kunnen omschrijven. De bewoners hadden gisteren een dagje vrij en tijdens deze vrije dag en er werd al snel over het alcoholverbod gesproken. Mag deze worden opgeheven?. Na het potje Bubbleball merkt Benjamin echter op dat iedereen frisdrank drinkt. Billy reageert dat het gek is dat zoiets opvalt en als iets positiefs wordt gezien. Wel vindt ze het fijn dat iedereen nu weet hoe het ook kan. Benjamin vindt dat het soms belangrijk is om rigoureus zijn, om de bewoners bewust te maken. En neemt als voorbeeld Kroegtopia en concludeert dat de groep makkelijk een leuke avond kan hebben zonder alcohol. Billy is het hier wel mee eens en vindt dat het tijd is om mensen die moeite met het alcoholverbod hebben te belonen. Ben jij het ermee eens dat het verbod zou moeten worden opgeheven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *