Billy is klaar met Jessie die in een dip zit

Billy is klaar met Jessie die in een dip zit

Nog wat nieuws uit Utopia van gisteren. We hebben door persoonlijke omstandigheden niet zoveel nieuwsberichten kunnen schrijven. Tijd dus om alles even in te halen! Zo liep het gisteren niet zo lekker tussen Billy en Jessie.

Buiten hadden de twee een gesprek. Jessie laat aan Billy weten dat hij niet lekker in zijn vel zit. Ik vind het lastig dat het slecht gaat met de bv en ik kan het niet loslaten. Billy gelooft op haar beurt niet dat dit het enige is en denkt dat Jessie zich verschuilt achter deze reden. Jessie reageert dat er geen andere dingen meespelen. Ik vind het vervelend dat je blijft zeggen dat je de oude Jessie terug wil. Ik kan hier niet iets aan doen, ik zit gewoon niet lekker in mijn vel voegt hij eraan toe. Billy vindt dat Jessie er wel iets aan kan doen, en vertelt hem dat hij positief moet denken.

Ze vervolgen hun gesprek daarna in de slaapkamer. Billy legt uit dat ze snapt dat hij het moeilijk heeft, maar het niet leuk vindt als hij zo zwaar op alles reageert. Ik probeer je juist te helpen en er voor je te zijn benadrukt ze. Ik vind dat je niet eerlijk bent over je gevoel, als je met iets zit. Jessie reageert dat hij het niet expres doet en dat sommige dingen niet nodig zijn om te vertellen. Billy zegt dit niet eerlijk te vinden tegenover zichzelf en vindt dat Jessie zijn kop in het zand steekt. Jessie vertelt dat hij geen zin heeft om verder te gaan met dit gesprek en hij loopt weg. Als de twee even later in de badkamer staan, geeft Billy met een trillende stem aan dat ze Jessie’s negatieve houding niet leuk vindt en dat ze wil dat Jessie zichzelf uit deze dip haalt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *