Alle bewoners zijn vandaag vrij

Alle bewoners zijn vandaag vrij

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. De ochtend is alweer bijna voorbij. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben het in dit bericht voor je omschreven.

Culturele lockdown van Victoria

Victoria is tot vroeg in de ochtend nog wakker. Ze is bezig met een culturele lockdown om aan haar bundel te werken. Rond 02:30 uur print ze deze gemaakte bundel uit en lees hem door in bed.

Post voor Billy en Jacco

Om 8:00 uur zijn de eerste bewoners wakker. Karin is de eerste en niet veel later zien we Jessie en Billy ook naast hun bed. Vervolgens loopt Jessie richting de brievenbus om de post op te halen. Hij geeft een stapel brieven aan Billy en Jacco. Billy is er blij met haar post en begint enthousiast te lezen. Ze benoemt een aantal keer hoe leuk haar post is en hoe blij ze hiermee is. Mocht er later nog meer bekend worden over de post komen we er uiteraard op terug.

Vrije dag voor de bewoners

De bewoners houden een vrije dag vandaag. Er is dus wat ruimte voor ontspanning en een leuke activiteit met z’n allen. Rowena en Romy hebben het hierover terwijl ze de stallen schoonmaken. Benjamin heeft iets leuks voorbereid voor de de groep. Wordt vervolgd!

Serenade voor Billy en Jacco

Jessie is vrolijk en dit laat hij merken. Met zijn gitaal speelt hij eerst een serenade voor Jacco en later voor Billy.

Gina is boos

Gina is iets minder blij met de gitaar. Gisteravond toen ze probeerde te slapen kwam Rianne met de gitaar naar de vide om herrie te maken. Dit viel bij Gina niet goed. Ze heeft het hierover met Benjamin.

Sportieve ochtend

Jessie, Bas en Do zijn deze ochtend sportief bezig. Ze bevinden zich in de sportschool. Dat was het wel weer zo’n beetje voor deze ochtend. Uiteraard houden we verder nieuws over Utopia voor je in de gaten en komen later terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *