Romy en Cemal voelen een afstand tegenover elkaar

Romy en Cemal voelen een afstand tegenover elkaar

Nog meer Utopia nieuws van afgelopen avond. Dit keer over de relatie tussen Romy en Cemal. Terwijl Romy in bed ligt, kaart ze bij Cemal aan dat ze niet veel praten de laatste tijd. Cemal reageert dat hij vandaag veel in gedachten was. Romy antwoordt dat ze niet alleen vandaag bedoelt. Buitenstaanders kunnen niet eens zien dat we een relatie hebben voegt ze eraan toe. Cemal lijkt het er mee eens te zijn en zegt dat hij de laatste dagen zichzelf de prioriteit heeft gegeven. Romy reageert dat ze hier niet op doelt. Ik vind dat we in het algemeen minder praten. Volgens Cemal komt dat omdat ze beide op hun eigen dingen focussen. Ik wilde iets leuks doen, maar dat werd verpest. En vraagt vervolgens of ze een afstand voelt tussen hen. Romy antwoordt dat ze dat voelt. Cemal herinnert haar eraan dat ze vorige week veel tijd hebben samengebracht. Ik wil wel mijn best doen voor jou benadrukt hij. Maar ik weet niet hoe ik dat aan jou kan bewijzen. Romy legt uit dat dit is wat ze voelt. Ik merk dat we niet meer praten en dat jij het druk hebt. Ik heb niet de neiging om naar jou toe te gaan gaat ze verder. Cemal vindt het op zijn beurt goed dat ze iets ervan zegt en geeft dan toe dat hij ook meer tijd voor Romy moet vrij maken. Maar zal dat ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Conny van de Poel at 15:58

    Cemal ik vindt jij dat meer tijd geven aan Romy , jullie zit toch nog in Utopia. En jullie zie de hele dag samen, en af toe elkaar geven en nemen . En doet best goed om met voelend omgaan. En vaak andere bewoners praten waar je mee zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *