Ramona complimenteert Jessie om zijn kwaliteiten

Ramona complimenteert Jessie om zijn kwaliteiten

Nog meer nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo besloot Ramona Jessie een hart onder de riem te steken.

Terwijl Jessie naar zijn bed loopt komt Ramona achter hem aan. En vertelt hem dat ze vindt dat hij goed bezig is. Ik zie dat je moe bent maar wil niet dat je opgeeft voegt ze eraan toe. Jessie antwoordt dat hij niet opgeeft. Ramona reageert dat er een betere tijd aan zal komen voor Utopia. Maar volgens Ramona heeft iedereen elkaar nodig maar dat dingen als investeringen en ondernemingen ook nodig zijn. Als dat wegvalt heeft de groep een probleem voegt ze eraan toe. Ik wil dat je weet dat jij belangrijk bent gaat ze verder. Doelend op de kwaliteiten van Jessie. Jessie reageert dat hij de kwaliteiten momenteel niet optimaal kan benutten.  Dit omdat ik te veel bezig ben met randzaken. Ik vind het belangrijk dat de groep vooruitgang boekt, maar zie geen resultaat legt hij verder uit. Daarom heb ik me voorgenomen er niet veel energie meer aan te besteden. Ik ga me focussen op het verdienen van geld en zal voorlopig discussies vermijden voegt hij eraan toe. Ramona snapt Jessie en geeft hem gelijk. Volgens haar heeft de groep een bepaalde structuur nodig en vindt dat Jessie het goed doet. Jessie verzekert op zijn beurt dat hij nooit zal opgeven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *