Jessie vindt het kunstfonds onzin

Jessie vindt het kunstfonds onzin

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Jessie sprak met Billy en Cees over het kunstfonds in Utopia. Hij vindt het fonds onzin…

Jessie vertelt tegen de twee dat hij heeft nagedacht over het kunstfonds. Hij vindt dat het kunstfonds bedoeld is voor de persoonlijke doelen van de mensen die met kunst bezig zijn. En vindt het dan ook te gek voor woorden dat hiervoor indirect geld vanuit de bv wordt onttrokken. Daarom Jessie dat het kunstfonds op slot gaat, tot het financieel er weer sterk voor staan. Ik vind het prima dat de opbrengst van de lockdown naar het kunstfonds gaat, maar wilt dat de rest van de opbrengsten van schilderijen naar de bv gaan benadrukt hij. Cees en Billy zijn het volledig met Jessie eens. Jessie laat verder nog weten dat hij het in de groep gaat gooien, maar voorspelt dat Ramona er op zijn zachtst gezegd niet blij mee gaat zijn. Cees adviseert Jessie om het tijdens het volgende centraal te vertellen. Maar dit wil Jessie niet, ik wil het er persoonlijk met Ramona erover hebben, voordat ik het aan de hele groep gaat voorleggen. Hoe denk jij dat Ramona gaat reageren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *