Billy geeft Romy een cadeau als goedmaker

Billy geeft Romy een cadeau als goedmaker

Romy besluit na de ruzie met Billy te gaan praten. Romy mag de spullen van Billy niet meer gebruiken en dat zit haar dwars.

Terwijl Romy haar tranen bij Billy laat gaan geeft ze aan dat ze in paniek is. Ik heb het schilderen nodig om mijn investering terug te betalen legt ze uit. Billy legt uit dat het haar om de verantwoordelijkheid gaat. Ik leen met liefde mijn spullen uit, maar vindt het vervelend dat het atelier zo werd achtergelaten voegt ze eraan toe. Romy zegt dat het haar allemaal iets te veel werd. Door alle negativiteit die heerst in de groep en Billy die tegen haar uit viel, werd ze emotioneel. Billy stelt haar gerust dat ze er samen wel uitkomen en een oplossing zullen vinden. En geeft daarna het advies dat Romy uit moet zoeken wat haar prioriteiten zijn en een planning maakt. Focus je opje eigen ding. Als Billy even later het atelier opruimt, maakt ze een kratje met verfspullen die Romy mag gebruiken. Ze legt de krat vervolgens op Romy’s bed en vertelt aan haar dat er een cadeau voor haar klaar ligt. Romy gaat snel kijken. Vol ongeloof bekijkt ze de inhoud van het kratje. Blij laat ze haar cadeau aan Ramona zien. Ze rent naar Billy toe om haar te bedanken en de twee knuffelen elkaar. Eind goed al goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *