Date tussen Romy en Cemal loopt uit tot een flop

Date tussen Romy en Cemal loopt uit tot een flop

Cemal besluit na de hectiek van afgelopem dagen iets leuks te doen met zijn vriendin Romy. De twee gaan romantisch op date. Maar deze date loopt al snel uit op een flop…

Net na de confrontatie met Billy loopt Romy naar het grasveld waar Cemal op een kleedje met een lunch op haar zit te wachten voor hun date. Romy zegt bij aankomst dat ze het heel lief vindt van Cemal maar dat ze wel in een huilbui is. Cemal wil weten wat er aan de hand is maar Romy wil er niet over praten. Cemal dringt wat aan en uiteindelijk vertelt Romy dat ze net is aangesproken door Billy dat ze haar verf en andere spullen niet meer mag gebruiken. Cemal probeert Romy te overtuigen om lekker met hem te komen genieten maar Romy geeft aan dat ze de knop niet kan omzetten. Ik ben emotioneel en kan niet ineens gezellig doen reageert ze. Dit zorgt ervoor dat Cemal boos wordt en Billy wil aanspreken op haar gedrag. Hij vindt het belachelijk dat Billy niet wil delen. Maar Romy laat weten dat ze dit niet hebben. Na een ongemakkelijk gesprek waarbij Cemal een beetje boos wordt, loopt Romy toch naar Billy toe om nog een keer met haar te praten. Cemal blijft alleen achter op zijn romantische picknick. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *