Tien oud bewoners mogen naar het 1000 dagen feest in Utopia komen!

Tien oud bewoners mogen naar het 1000 dagen feest in Utopia komen!

Het 1000 dagen feest komst steeds dichterbij. En dit wordt groots gevierd. Ook mogen de huidige bewoners tien oud bewoners van Utopia uitnodigen. Gina rn Tuud hebben een selectie gemaakt. De oud bewoners mogen mee lunchen en de namen zijn okk al bekend! Het gaat om Emiel, Giorgio, Naomi, Gabriëlle, Nicoline, Paul Bjorn, Ivan, Vanessa en Mark. Zij krijgen per makl een uitnodiging van Gina en Ruud om duizend dagen Utopia te vieren. En de huidige bewoners zijn maar al te blij dat ze bezoek krijgen van de oud gedienden. Zal dat spectaculaire beelden opleveren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *