Romy mag geen gebruik meer maken van Billy’s spullen

Romy mag geen gebruik meer maken van Billy’s spullen

Als Billy het atelier binnenkomt om te werken aan haar broeken ziet ze hoe de boel is achtergelaten. Het is een troep, stiften zijn kapot en spuitbussen zijn leeg. Ze is woedend en besluit op Romy af te stappen. Ze vertelt vervolgens aan Romy dat ze het atelier als een bende heeft achtergelaten. Romy biedt meteen haar excuses aan en antwoordt dat ze nog geen tijd heeft gehad om het op te ruimen. Maar Billy is heel duidelijk en zegt een lijn te trekken, niemand mag meer aan mijn spullen komen voegt ze eraan toe. Billy gaat daarna verder door te vertellen dat ze zich irriteert. Romy geeft aan haar te begrijpen. En Billy geeft Romy als advies voortaan beter na te denken over zulke dingen. Romy biedt nogmaals haar excuses aan maar wil wel even duidelijk maken dat ze niet verantwoordelijk is voor alle troep in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *