De bewoners bespreken wat er nog moet gebeuren voor het Trouble in Paradise festival

De bewoners bespreken wat er nog moet gebeuren voor het Trouble in Paradise festival

De bewoners verzamelen zich buiten voor de vergadering. Jessie neemt het woord en stelt voor om een kleine rondleiding te doen. Tijdens de rondleiding wijst hij de bewoners wat er nog allemaal moet gebeuren voor het festival. Er moet nog een klein stuk van het terrein bestraat worden, het vuilnis moet opgeruimd worden en er moeten nog gaten dichtgegooid worden met zand. Kortom, er moet nog veel gedaan worden. Verder worden er vandaag ook al veel spullen geleverd voor het festival en dan kunnen de bewoners beginnen met de aankleding van het terrein. Voordat we weggaan. Jij zit hier nu een jaar! roept Adriaan tegen Brandon. Gerrit roept dat hij een speech moet gaan houden. Nou, ik zit hier een jaar. Top, we gaan weer aan het werk, zegt Brandon. De groep juicht dolenthousiast en daarna gaat ieder zijn eigen weg. Zullen de bewoners het terrein op tijd afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *