Merel zoekt steun bij Franny

Merel zoekt steun bij Franny

Gister heeft Jessie met Merel besproken dat het beter is als ze wat meer afstand van elkaar nemen. Merel was het toen met Jessie eens, maar toch blijkt het tegenovergesteld te zijn. De gekwetste Merel moet aan iemand kwijt hoe ze zich voelt. Ze zoekt haar steun dan ook bij Franny. Ik heb echt het gevoel dat het goed komt, zegt Franny. Merel knikt en denkt dit ook. Ik wist niet dat ik er zo verdrietig van word en daar baal ik echt van, geeft Merel aan. Franny overtuigt Merel ervan dat het niet erg, maar juist mooi is. Dit is gewoon liefde. Dat is het mooiste wat er is, zegt Franny. Ook geeft Franny aan dat het wennen is, en dat het nu misschien beter zou zijn als Jessie aan de andere kant van het hek zou staan. Nee, dan zou ik hem nog erger missen. Ik ben blij dat hij hier is. Ik hoop ook niet dat hij ooit weggaat, zegt Merel snikkend. Zal Merel over haar verdriet kunnen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *