Merel en Jessie praten over hun breuk

Merel en Jessie praten over hun breuk

Merel en Jessie hebben het nog even over de laatste voorbereidingen van het Trouble in Paradise festival. Hoe is het? vraagt Jessie. Het doet me meer dan ik dacht, geeft Merel aan. Jessie geeft aan dat als ze wil praten, en hij de juiste persoon ervoor is, dat ze naar hem toe moet komen. Merel knikt met een droevige blik. Ze krijgt direct een grote knuffel van Jessie. Zullen de twee nog bij elkaar komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *