Jessie uit zijn gevoelens aan Merel, verbreekt hij zijn relatie?

Jessie uit zijn gevoelens aan Merel, verbreekt hij zijn relatie?

Jessie heeft al een hele tijd een onderbuikgevoel, maar de twijfels over Merel leken pas geleden ineens te zijn verdwenen. Zo ontving hij een brief van zijn familie. Of hier iets over de relatie met Merel in staat is nog onbekend. En Jessie besluit een goed gesprek met Merel aan te knopen over zijn gevoel. Wat heb ik mezelf weer aangedaan mompelt hij tegen zichzelf. Merel komt aanlopen en Jessie stapt op haar af. Wat kijk je ernstig zegt Merel. Ik weet niet of je het vandaag een beetje voelde, maar ik ben hier natuurlijk met het idee binnengekomen om geen vrouwen om me heen te hebben begint Jessie. Vandaag kreeg ik in de post een beetje de vraag van, joh, is dit wel de plek? En allemaal dat soort dingen. Allemaal dingen waar ik zelf ook over nadacht van, is dit wel handig om te doen? En dat is ook niks ten nadele van jou, maar dan denk ik wel dat het goed is dat we een beetje afstand nemen gaat Jessie verder.

Merel geeft aan dat zij precies hetzelfde denkt. Ik ben hier ook echt niet voor binnengekomen geeft ze aan. Beiden vinden ze dat Utopia niet de plek voor de liefde is. Jessie is blij dat ze er hetzelfde over denken. En gaat verder dat hij Merel echt een leuke, lieve en intelligente meid vindt, maar dat hij nog niet de behoefte heeft om zich te binden aan iemand. Al vanaf de eerste keer dat we met elkaar gezoend hadden, was het niet per se dat ik het niet wilde. Ik wist gewoon dat het de plek er niet voor was. Daarom heb ik ook de boot zo lang afgehouden zegt Jessie. Merel knikt. Je krijgt er alleen maar ellende door vertelt ze. Jessie geeft vervolgens aan dat hij hoopt dat het niet ten koste gaat van hun omgang. Dat is onvermijdelijk denk ik zegt Merel. En ze  geeft aan dat het wel raar zal zijn. Er valt een stilte en de twee kijken elkaar aan. Wat kijk je zielig merkt Merel op. Jessie zegt, nee, niet zielig. Op dit moment heb ik zoiets van: ja, weet je, ik heb dit van tevoren natuurlijk aan zien komen. En geeft aan dat hij respect voor Merel heeft en als hij ergens voor gaat, dan wil hij er voor de volle honderd procent voor gaan. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel en sluiten het gesprek af. Zullen ze van elkaar af kunnen blijven de komende tijd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *