Adriaan heeft een lezing georganiseerd over de oceaan, klimaat en gezondheid

Adriaan heeft een lezing georganiseerd over de oceaan, klimaat en gezondheid

De bewoners ontvangen afgelopen Dos en Vicky in Utopia 2, om een lezing te krijgen over de oceaan, het klimaat en onze gezondheid. Deze lezing is speciaal door Adriaan geregeld omdat hij deze kwesties belangrijk vindt. Dos vertelt dat hij een passie heeft voor duiken en dat hij ruim 5000 uren onderwater heeft gespendeerd. Per jaar worden er ongeveer 3 mensen door haaien gedood. Hoeveel haaien er door mensen worden gedood is schrikbarend, namelijk 75 miljoen. Dat betekent dat er nog maar 9 procent van de haaien over zijn. Als je een roofdier uit zijn ecosysteem haalt, dan stort dit ecosysteem in legt Dos uit. Het bezoek van Dos heeft uiteindelijk ook indruk gemaakt op Jessie. Voelde jij je ook zo vreselijk verantwoordelijk voor de wereld vraagt Jessie aan Hiske. Jessie geeft aan dat hij eerder ook al een lange tijd vegan is geweest. Binnen Utopia 2 vindt hij het moeilijk om dit patroon aan te houden, omdat hij het eten van Adriaan niet zo lekker vindt. Nu ga ik maar met de vegans het avondeten meedoen geeft hij verder aan. En vertelt dat als hij naar spreker Dos luistert, dat hij dan een superheld voor de wereld hoort spreken. Hiske is het hier mee eens. Jessie is er op zijn buurt van overtuigd dat hij dit moet doen omdat je met iets kleins als het avondeten al een verschil kan maken voor de wereld. Ik denk dat dat een kleine moeite is vindt Jessie. Hiske geeft aan dat zij ook heel lang vegan is geweest maar nu weer volop vlees aan het eten is. Ze geven beiden aan dat ze geen beloftes gaan maken, maar dat ze wel hun best gaan doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *