Shelley uit frustraties aan Gerrit over zijn vrijpartij met Franny

Shelley uit frustraties aan Gerrit over zijn vrijpartij met Franny

Sinds de vrijpartij tussen Gerrit en Franny gaat het niet zo goed tussen Shelley en Gerrit. De twee besluiten om hier samen over te praten. Je hebt me echt heel erg gekwetst begint Shelley en er valt een stilte. Shelley geeft verder aan dat ze geen respect meer voor hem heeft en dat ze hem nooit meer hoeft te zien. Ik snap niet dat je geen rekening hebt gehouden met mij vertelt Shelley geïrriteerd. Jij hebt altijd gezegd dat ik rekening met jou moest houden, wat ik altijd heb gedaan. Maar andersom gebeurt het niet gaat ze verder. Franny is één van de beste vriendinnen van Shelley binnen Utopia 2 en dit maakt het nog pijnlijker voor Shelley. Ze liet al merken dat ze het niet leuk vond dat Gerrit met Franny had gezoend. Toen ze de volgende ochtend hoorde dat Franny en Gerrit het bed met elkaar hadden gedeeld was ze al helemaal niet blij. Ik ben meer waard dan dat jij verdient benadrukt Shelley. Gerrit laat vervolgens Shelley haar verhaal doen. Ze vraagt aan Gerrit wat hij van de situatie vindt. Shelley zit met allemaal vragen en vraagt zich af of hij erover na heeft gedacht dat hij haar had kunnen kwetsen. Maar Shel, laten we er ook heel even eerlijk over zijn. Jij hebt wel echt de bewuste keuze gemaakt dat het definitief is en dat het klaar is reageert Gerrit. Shelley is echt heel erg teleurgesteld in Franny en Gerrit maar vindt dat Gerrit meer schuldig is. Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *