Het sanitairgebouw is bijna af!

Het sanitairgebouw is bijna af!

Erik heeft een aantal dagen Utopia 2 verlaten, waardoor het afmaken van het sanitairgebouw Brandon zijn hoofdtaak is geworden. Er dienen nog wat dingen afgerond te worden voordat de bewoners volledig gebruik kunnen maken van de nieuwe douchegelegenheid en daarom heeft Brandon de hulp van Kaylee ingeschakeld. De twee zijn samen aan het werk en sluiten het toilet aan. Spoel maar door zegt Brandon. Kaylee is super enthousiast. Ik heb een wc aangesloten eindigt ze trots. Het sanitair gebouw is bijna af!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *