De bewoners twijfelen over de dj naam van Gerrit

De bewoners twijfelen over de dj naam van Gerrit

Gerrit heeft na de dj contest met Maikel zijn artiestennaam bekendgemaakt. Hij zal optreden met de naam Rich man Nu is er nogal twijfel over deze naam onder de bewoners. Gerrit is hierover in gesprek met Jens. Ik denk dat ik veel met die naam kan en dat is het belangrijkste geeft Gerrit aan. Gerrit vraagt wat de groep liever had gehad. Sarcastisch zegt hij, DJ Gerrie From Vegas? Jens geeft aan dat het zijn eigen keus is maar dat hij benieuwd was of hij de naam ging veranderen na de meningen van de publieke opinie gehoord te hebben. Uiteindelijk gaat het ook om de muziek geeft Gerrit aan.Jens denkt dat Gerrit ook vaak geboekt gaat worden omdat mensen hem sympathiek vinden. En als je naam eigenlijk al een soort indicatie is van, hé, ik ben die rijke man. Dan moet je het wel heel erg met een knipoog inzetten, wil het nog leuk blijven legt Jens verder uit. En geeft aan dat de naam weinig sympathie uitstraalt. De opkomende dj geeft aan dat feedback altijd welkom is, maar dat hij graag zijn eigen keuzes wil maken en dat hij hier ook goed over na heeft gedacht. Er valt altijd over een naam te twisten, altijd zegt Gerrit. Denk jij dat Gerrit het bij deze naam houdt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *