Nance Coolen komt langs om Shelley tips te geven over presenteren

Nance Coolen komt langs om Shelley tips te geven over presenteren

Gerrit kijkt op, hij ziet namelijk dat iemand Utopia 2 betreedt. Wanneer hij naar de vrouw loopt, herkent hij haar. Het is Nance Coolen. Ik kom voor Shelley zegt Nance tegen Gerrit. De presentatrice wil Shelley tips geven. Al een tijd is Shelley met Merel in discussie over het presenteren tijdens het evenement Trouble in Paradise. Shelley wil met de tips van Nance laten zien dat ze het echt wel wil en kan presenteren. Nog voordat Nance het Utopia 2 terrein verlaat bedankt Shelley haar voor haar tijd en de tips. Je hebt me echt tips gegeven waar ik echt heel veel mee kan benadrukt ze. Bedankt! Ik vind het echt heel leuk om te doen reageert Nance aan het einde van het gesprek. Gaat het Shelley lukken om te presenteren met Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *