Jessie zijn boot stroomt vol met water en een cameraploeg komt polshoogte nemen

Jessie zijn boot stroomt vol met water en een cameraploeg komt polshoogte nemen

Jessie zijn dag is niet heel fijn, het slechte weer heeft Utopia 2 ook bereikt. De boot waarin Jessie woont lekt. Zoveel pech in mijn leven altijd klaagt hij tegen Alexandra als hij de silo uitrent, terwijl het stroomt van de regen. Hij is wel blij dat hij de koelkasten van de bar heeft afgedekt. Als Jessie tot zijn enkels in de modder staat, weet hij een dakplaat vanachter de tattoo shop vandaan te halen die hij meeneemt naar zijn boot. Met veel pijn en moeite tilt Jessie de dakplaat bovenop de boot. Eenmaal op de boot aangekomen komt hij erachter dat hij de deur heeft opengelaten. Ach, ach, ach zegt hij. Heel even vraagt Jessie zich af of de provisorische oplossing gaat werken, maar hij heeft er vertrouwen in. Wat een verdriet zegt hij nog.

Niet veel later arriveert er een cameraploeg van Shownieuws in Utopia 2. Hoewel de bewoners het wel gewend zijn om op camera te verschijnen, is dit toch wel even anders. De reporters komen langs vanwege het extreme weer. De omgeving wordt geteisterd door oer Hollands weer en zo ook Utopia 2. Heel Utopia ligt onder water zegt Alexandra nog voordat de cameraploeg binnenkomt. Welkom in Watertopia verwelkomt Merel de cameraploeg, terwijl ze druk aan het hosen zijn. Volgens Merel zijn ze het water bij de ingang aan het hosen, zodat de B&B gasten die eraan gaan komen nog een beetje redelijk het terrein op kunnen. Als de reporter vraagt of ze even willen laten zien wat ze aan het doen zijn merkt Alexandra op dat zelfs hun regenjas al helemaal nat is. De bewoners vertellen wat voor problemen er allemaal zijn op het terrein. De boot is het enige dat niet aan het zinken is. Ook vinden Merel en Alexandra dat zij als enigen bezig zijn met de overlast van het water, wat ze erg frustrerend vinden. Ook laten ze zien dat de dj-set in gevaar is gekomen door de regen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *