Is de opening van de panterstore in gevaar?

Is de opening van de panterstore in gevaar?

Tussen Merel en Jessie blijft een spanning hangen. Als het gesprek tussen de twee gaat over de locatie van de PanterStore meldt Jessie dat hij denkt dat er ook geen rekening met kraampjes met jou is gehouden, dus ik denk dat je tussen twee bomen een touwtje moet gaan spannen. Merel is het met Jessie oneens. Nee, dat gaan we gewoon anders doen zegt ze. Het wordt een Panter Popup-store vanuit mijn huis voegt ze eraan toe. Jessie is het er niet mee eens. Wat is dat nou voor raar iets? Dan heb je gewoon weer schijt aan de hele indeling van de markt gaat hij verder. Merel blijft onverbiddelijk, ze wil de PanterStore openen. Geen PanterStore is ook geen optie benadrukt ze. Jessie probeert daarna een alternatief te verzinnen. En stelt voor om te kijken of het mogelijk is alsnog een extra kraampje te regelen en daar een paar muren omheen te bouwen. Franny oppert ook een alternatief, kan het niet beneden in de silo dan? Beide alternatieven worden afgeschoten. De spanning tussen het tweetal blijft aanhouden en er lijkt niet echt een oplossing te komen. Gaat er nog een goed alternatief voor de PanterStore komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *