Mariska en Hiske vinden dat de organisatie van de Utopia 2 markt anders moet

Mariska en Hiske vinden dat de organisatie van de Utopia 2 markt anders moet

Mariska is niet blij met de gang van zaken. Ze mogen zelf ook een keer wat doen, maar ze doen gewoon niks klaagt ze tegenover Hiske. Mariska is zelf bezig met het in orde maken van de bar voor de naderende Utopia 2 markt. Hiske is het zeker eens met Mariska en vindt dat er verkeerde prioriteiten gesteld worden. Mariska vindt op haar beurt de dingen die gebeuren op zich niet erg, maar vindt de timing met de markt die eraan komt gewoon niet goed. Komt alles nog goed voor de Hippiemarkt komende zondag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *