Alexandra ontploft van woede, de frustraties rondom de B&B worden haar teveel

Alexandra ontploft van woede, de frustraties rondom de B&B worden haar teveel

Mariska en Alexandra zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de gasten van de B&B. Met name Alexandra is niet blij met het beddengoed wat beschikbaar is. Ik sta op ontploffen laat ze weten. Terwijl ze spullen aan het pakken is wordt haar irritatie steeds beter merkbaar. Er zijn godverdomme niet eens voldoende spullen hier. We hebben één onderlaken, het ziet er niet uit dat kan je toch niet aan die gasten geven tiert ze tegenover de andere bewoners die aanwezig zijn in de silo. Alexandra laat ook duidelijk merken dat de grens bij haar bereikt is. Eenmaal buiten tiert Alexandra verder tegen Mariska. Elke keer dat gezeik om schoonmaken! Èèn verkeerd ding en ik ga uit mijn plaat benadrukt ze. Als Alexandra en Mariska bij het gastenverblijf zijn komen Jessie en Merel erbij. Na een lange tirade loopt Alexandra huilend weg uit het verblijf. Als ze terugkomt wordt ze blij onthaald door het overgebleven drietal. Lexie zeggen ze als Jessie Alexandra een knuffel geeft. Zal alles nog op tijd goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *