Dylan ontvangt zijn familie in Utopia 2

Dylan ontvangt zijn familie in Utopia 2

Het is vandaag een spannende dag voor Dylan en Kaylee, er komt namelijk bezoek. De familie van Dylan komt langs in Utopia 2. Als het tweetal naar de silo loopt zegt Dylan, volgens mij ben jij zenuwachtiger dan ik. Kaylee reageert ontkennend. Het is gewoon ontlading benadrukt ze. Ze zijn allebei blij met het bezoek. Na even kort de silo te zijn ingelopen wachten ze bij de poorten van de mini samenleving. De moeder van Dylan komt vervolgens binnen. Wat doe je het goed, kanjer zegt ze. Zowel Dylan en Kaylee worden innig omhelst door iedereen. Er wordt meteen uitvoerig bijgepraat door de familie. Het duurt niet lang voordat de andere bewoners zich in de gezellige groep mengen. Iedereen is enorm blij elkaar weer te zien. De dag van Dylan en Kaylee kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *