Shelley houdt zich niet aan de afspraak rondom het friet snijden

Shelley houdt zich niet aan de afspraak rondom het friet snijden

Er is in Utopia 2 wat onenigheid rondom het friet snijden. Adriaan is vandaag al op tijd begonnen met het snijden van friet. Volgens de planning had Shelley hem moeten gaan helpen. Zij wilde echter geen friet gaan snijden maar had geen vervanging geregeld. Dit schopte Jessie tegen het verkeerde been. Ik begrijp niet dat je altijd zo schijt hebt aan de rest zegt Jessie kwaad tegen haar. Shelley is het niet met hem eens. Je bent niet goed jij gaat Jessie verder. Echt ongekend dit voegt hij eraan toe. De spanning blijft om te snijden als Hiske besluit de friet op te gaan pakken in plaats van Shelley. Jessie geeft nog een sneer naar haar. Goed geregeld, Shel! Zal alles nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *