Er komt een danser naar Utopia 2 om de droom van Franny te realiseren

Er komt een danser naar Utopia 2 om de droom van Franny te realiseren

Brandon en Mylène zijn al druk bezig met het voorbakken van de friet die ze morgen tijdens de Utopia 2 markt willen gaan verkopen. Tijdens het bakken komt Franny heel vrolijk naar de twee toe. Ze vertelt dat er eind augustus een danser, van de dansschool van Lucia Marthas, naar Utopia 2 komt om haar droom te realiseren. Wat vet roept Mylène uit. Direct daarna vraagt ze wat voor stijl dans het gaat worden. Ze hebben een heel breed aanbod, dus dat moet ik nog even bekijken gaat Franny verder. Ook Brandon geeft aan dat hij het heel leuk vindt voor Franny, waarop Mylène aangeeft dat het juist leuk is dat ze dan verschillende dansstijlen kan gaan leren. Welke dansstijl gaat Franny uiteindelijk leren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *