De bewoners uit Utopia 2 zijn de naderende markt druk aan het voorbereiden

De bewoners uit Utopia 2 zijn de naderende markt druk aan het voorbereiden

De bewoners zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de Hippiemarkt. Alles gaat goed, de friet wordt gesneden en alles wat voorgebakken kan worden, wordt voorgebakken. De bar is nu al prachtig. Iedereen, inclusief Katie, komt bij elkaar om door te spreken wat de rollen zijn en wat er allemaal nog gebeuren moet. Hiske neemt het woord om te vertellen wat er nog gebeuren moet en wie dat eventueel wil doen. Merel en Shelley gaan samen de saté voorbakken. Brandon ziet alleen een probleem, hij komt iemand tekort. Over het probleem ontstaat een discussie over de hoeveelheid mensen die nodig zijn voor de snacks. Er wordt besloten dat er nog naar wordt gekeken. De Hippiemarkt zal morgen om één uur beginnen en doorgaan tot zeven uur, komt alles op tijd af?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *