Jessie heeft een verrassing voor Merel, gaat hij haar ten huwelijk vragen?!

Jessie heeft een verrassing voor Merel, gaat hij haar ten huwelijk vragen?!

Het gaat goed tussen Merel en Jessie. Jessie heeft namelijk een verrassing voor Merel. Dit heeft hij echter niet gewoon tegen haar gezegd, Franny zit namelijk ook in het complot. Met een smoes wist Franny Merel namelijk mee te lokken naar de Franterpalace omdat Jessie daar een brief had achtergelaten voor haar:

“Lieve Merel,

Middels deze uitnodiging wil ik je laten weten dat je om kwart voor acht verwacht wordt aan de overkant van het water. Outfit: trek gewoon iets leuks aan waar je jezelf fijn in voelt.

Kusjes”

Als Merel de brief aan Franny heeft voorgelezen omhelzen de twee elkaar. Als de twee elkaar loslaten zegt Franny, oké, ik ben heel slecht in liegen maar ik weet het al de hele tijd. Merel reageert met verbazing maar ze is wel heel enthousiast. Ook vertelt Franny dat het een hele leuke verrassing is. Het gebeurt zelden dat Merel even niet weet wat ze moet zeggen maar dit is zo een moment. Uit pure blijdschap gaat Merel naar Jessie toe en trekt hem even bij zijn werk weg om hem te bedanken. Terug in de silo bespreekt Merel de verrassing met Adriaan, Andrea, Franny en Alexandra. Het vijftal speculeert over mogelijke redenen. Adriaan denkt dat Jessie haar misschien zelfs wel ten huwelijk gaat vragen. Het enige probleem dat Merel op dit moment lijkt te hebben is het antwoord op de vraag wat ze aan moet trekken vanavond. Wat zal er gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *