Jessie ontvangt de eerste Katie knuffel en is zo blij als een kind

Jessie ontvangt de eerste Katie knuffel en is zo blij als een kind

Jessie loopt afgelopen avond naar de brievenbus en haalt daar een pakketje op. Sportvoeding zegt hij als er bewoners vragen wat er in zit. Als hij zijn boot inklimt en de doos openmaakt, haalt hij hier het allereerste exemplaar uit van de Katie knuffel. Dit moet nog even geheim blijven voor de andere bewoners. Hij is nog veel leuker dan ik dacht zegt Jessie enthousiast. Het glimlachende knuffeldiertje zal tijdens de markt voor het eerst verkocht worden. En Jessie is iets groots van plan voor de release van deze Katie knuffel. Snel pakt Jessie hem weer in en stopt hem met doos en al in zijn kast. Hoe lang zal hij deze knuffel geheim kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *