Jessie pakt groots uit tijdens zijn date met Merel

Jessie pakt groots uit tijdens zijn date met Merel

Al dagen is Jessie de date voor zijn geliefde Merel aan het voorbereiden. Merel denkt dat het enkel een romantisch avondje wordt, maar Jessie heeft meer in petto. Ik ben best een beetje zenuwachtig laat hij aan Merel aan Franny weten terwijl ze vlogt. Als beide bewoners zichzelf mooi aangekleed hebben, lopen ze elkaar tegemoet bij de vijver en volgt er een zoen. Wat later nemen ze samen plaats aan een mooi gedekte tafel. Een paar minuten later gaat plotseling de poort open en lopen er twee muzikanten naar binnen. Hou op met me, Jessie lacht Merel. De zanger en de gitarist zullen een serenade voor het liefdeskoppel zingen. Dit had ik echt niet verwacht. Ik word hier helemaal verlegen van zegt Merel. De twee hadden een gezellige en romantische avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *