De bewoners uit Utopia 2 maken zich klaar voor de markt maar er is een groot probleem…

De bewoners uit Utopia 2 maken zich klaar voor de markt maar er is een groot probleem…

Een nieuwe dag is alweer aangebroken en de bewoners zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de markt. De wegwijs bordjes waar Mylène de afgelopen weken mee bezig is geweest hangt ze op professionele manier over het gehele terrein op en Hiske zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats staat. Andrea hijst zich alvast in bijbehorende outfit en Jessie maak samen met Jens wat foto’s van de Katie knuffel die vandaag tijdens de markt voor het eerst in de verkoop gaan.

Terwijl Merel druk bezig is met de bikini’s aandoen bij de paspoppen, komen de bewoners tot een verschrikkelijke ontdekking. Het mobiele sanitair voor de Hippiemarkt is weg. Na kort beraad besluiten de bewoners om het eigen toiletgebouw open te zetten. Gerrit heeft nog een goed idee. Kunnen mensen ook douchen als ze willen. Dan doen we het douche automaatje op twee minuten zetten, da’s cashen joh! Alexandra is niet blij, want zij moet de wc’s schoonmaken. Ik ga het echt niet doen benadrukt Alexandra. Hiske probeert nog een andere oplossing te vinden maar heeft er een hard hoofd in. Gaan er nog meer problemen ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 14:02

    Hoe kan het mobiele sanitair ineens zijn verdwenen? Of hebben ze het gewoon vergeten te bestellen? Echt weer heel raar dit. Ik geen Andrea groot gelijk, laat Gerrit de wc lekker schoonmaken dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *