De hippiemarkt in Utopia 2 is van start gegaan

De hippiemarkt in Utopia 2 is van start gegaan

Inmiddels is de Utopia 2 markt begonnen! De eerste shift bezoekers stromen de mini samenleving binnen terwijl een groot deel van de bewoners een djembé optreden geven. Terwijl dit gebeurt geven Franny en Shelley een dans optreden en Jessie begroet de bezoekers. Nadat het optreden is afgelopen lopen Dylan en Kaylee richting de tattoo shop om daar henna en tatoeages te zetten en Gerrit pakt de microfoon om te vertellen dat hij binnen een paar minuten gaat starten met de rondleidingen. Hopelijk wordt het een goede hippie markt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *