Adriaan showt de Katie knuffel aan het publiek

Adriaan showt de Katie knuffel aan het publiek

Een tijd geleden had Jessie een actie bedacht waarin de bewoners een idee voor een product of dienst konden presenteren. Hiervoor had hij geldbedragen ter beschikking gesteld om het idee te realiseren. Eén van de ideeën was een Katie knuffel die Adriaan met de hulp van Jessie uiteindelijk ook kon gaan realiseren. De twee hadden het idee om de knuffel tijdens de Hippie familiemarkt te lanceren op een opmerkelijke manier.

Adriaan pakt de microfoon en begint zijn verhaal.
Lieve mensen, vrijdag zou de Katie knuffel aankomen, maar die is niet gekomen. Nu hebben we wel een kluis en daarop hangt er een foto van de Katie knuffel. Misschien als we nu met zijn allen gaan zingen komt de Katie knuffel wel. Ik hoop dat jullie de tekst allemaal een beetje kennen. Katie, je wil niet weetie, wat je met me doet. Katie, je wil niet weetie, maar het voelt echt goed. Vervolgens zet Adriaan het nummer in, gevolgd door het toekijkende publiek. Uit volle borst zingen ze het nummer en dan ineens komt er in de verte iets tevoorschijn. Met een paar draadjes aan een drone komt de Katie knuffel over de vijver heen vliegen richting Adriaan. Zodra de bezoekers de knuffel zien beginnen ze uit volle borst te juichen en zodra de knuffel op de grond gezet is, bedankt Adriaan het publiek voor het meehelpen en knipt Jessie de draadjes los. Vervolgens plaatst hij de knuffel in de kluis waar Adriaan eerder al naar refereerde en doet er een slotje op. Hij is zo te koop bij de entree roept hij dan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *