De bewoners verkopen veel tijdens de hippie markt in Utopia 2

De bewoners verkopen veel tijdens de hippie markt in Utopia 2

Gerrit en Merel nemen een korte pauze in de silo. Zoals dit is het nog nooit geweest zegt Merel enthousiast. Brandon laat weten dat hij maar liefst 180 kilo friet al heeft gebakken en verkocht. De friet is bijna uitverkocht, in twee uur zegt hij. Tijdens de kerstmarkt was 180 kilo zelfs teveel. Gerrit verzorgt vandaag de rondleidingen in Utopia 2. Hij staat versteld hoeveel mensen er op deze rondleidingen afkomen. Ook vertelt hij dat er al 34 Katie knuffels zijn verkocht. De markt loopt op rolletjes en lijkt een echte kaskraker te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *