Jessie maakt de verdiensten van de Utopia 2 markt bekend en de groep viert een feestje

Jessie maakt de verdiensten van de Utopia 2 markt bekend en de groep viert een feestje

De bewoners kunnen afgelopen avond terugkijken op een geslaagde marktdag. Er is flink wat verkocht en de bewoners mogen trots zijn op het resultaat. Ook Hiske is erg blij en heeft daarom nog een leuke verrassing voor haar mede bewoners. Iets om het weekend en deze marktdag goed mee af te sluiten. Ze vertelt Merel dat er van 21:00 tot 22:00 uur nog een feestje zal zijn. Gerrit wordt gevraagd om de dj set alvast klaar te zetten bij de buitenbar. Niet veel later gaat het feestje van start. Jessie maakt ook bekend hoeveel er verdiend is. Ik ga er even snel doorheen begint Jessie. De pollies 1515 euro, standhouders 1200 euro, merchandise 1200, de merchandise van WRTW plus outlet en Donny en Diva 2500 euro, knippen, nagels en survivaljacks 610 euro, tattoos en henna 867 euro en de rondleidingen 826 euro. Een voorlopige winst van 9800 euro gaat hij verder. De bewoners zijn door het dolle heen. De muziek gaat daarna snel weer aan en de bewoners vieren deze succesvolle marktdag. Dit hebben wij gedaan zegt Merel trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *